Iridologiaa, korvakynttilähoitoa ja meridiaanihierontaa

Samalla kun opiskelin homeopaatiksi, aloin innostua ihmisten kokonaisvaltaisesta hoitamisesta enemmän. Hakeuduin opiskelemaan iirisanalyysiä, jossa silmän värikalvolta tutkitaan sisäelinten ja terveyden tilaa. Tämä oli niin mielenkiintoista ja näihin opintoihin kuului messuilla harjoittelustatuksella ihmisten silmien tutkiminen. Vaikka lääketiede ei tätä menetelmää pidäkään todistettavasti toimivana, niin jopa vaan löytyi ventovieraiden silmistä heidän mukaansa paikkansapitäviä asioita. Ja olin vasta harjoittelija. Näiden kokemuksien jälkeen minulle oli aivan sama mitä mieltä lääketiede on iirisanalyysin toimivuudesta. Se toimii!

Sitten oli korvaan tutustumisen vuoro, korvakynttilähoitokurssin myötä. Voiko olla mielyttävämpää tapaa poistaa vaikkua korvista. Tai tukea lapsen korvakierteestä paranemista. Tai poskiontelotulehdus/otsaontelotulehdus kierteen hoitoa pehmeämmin? Vielä en ole törmännyt muuhun yhtä rentouttavaan tapaan putsata ja tukea korvien toimintaa.

Meridiaanihieronta kurssille lähdin uutta oppia janoten. Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvaa hierontaa innostuin tekemään läheisilleni, tuttujen koiria myöten. Tästä onkin muodostunut minulle työssäni yksi tärkeimmistä työkaluista, Meridiaanihieronnan avulla pystyn suorastaan lukemaan hoidettavan kehoa. Mitä keho tarvitsee juuri nyt päästäkseen tasapainoon ja kohti terveyden tilaa.

Vastaa