Kuumakivihieronta

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000
vuotta.

65 €

Hoidon kuvaus

Viime vuosina kiviterapiasta on tullut erittäin suosittu hoitomuoto ympäri maailman. Kuumien kivien avulla tehtävä koko kehon Hot Stone -kuumakivihieronta laukaisee lihasjännityksiä, syvärentouttaa ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa.

Yhdessä viinirypäleöljyn kanssa lämpimillä kivillä stimuloidaan energiapisteitä ja siten lievitetään kehoon kertynyttä väsymystä ja laukaistaan jännittyneitä lihaskireyksiä. Hoidossa käytettävät Hot Stones –kivet ovat erityislaatuisia mineraalipitoisia kiviä, joiden ominaisuuksiin kuuluu erinomainen lämmön säilytyskyky. Kivien luovuttaman lämpövaikutuksensa ansiosta HotStone –hieronta muokkaa tehokkaasti niin pehmytkudosta kuin kollageeniakin pintaa syvemmältä, sillä vaikutukset ulottuvat aina 3 cm syvyyteen. Muotonsa ansiosta kivet tuntuvat iholla yhtä pehmeiltä kuin kuin käden iho.

Hoito ei sovi henkilöille, joilla on sydän- tai verenkiertosairaus, akuutitulehdus tai munuaissairaus, joku muu vakava sairaus, jolle lämpöhoito ja hieronta ovat hoidon esteitä, tai iho-ongelmia, jotka voivat ärsyyntyä lämmöstä.

Hoitajat: Tanja Soila


Peruutusehdot

Alle 24 h peruuttamattomista varauksista veloitamme kyseisen hoidon hinnan


Yhteystiedot

Natursole, Aleksanterinkatu 28 A, Tampere, Finland

+358453109550

tanja@natursole.net