Korvakynttilähoito

Pohjautuu Hopi-intiaanien vanhaan hoitomenetelmään

35 €

Hoidon kuvaus

Korvakynttilähoito pohjautuu Hopi -intiaanien vanhaan hoitomenetelmään. Suomeen korvakynttilähoidon toi Muhokselainen nainen 1920-luvulla, opittuaan taidon Hopi –intiaaneilta asuessaan heidän keskuudessaan Pohjois-Amerikassa. Myös Kalle Päätalon äiti oli tunnettu kor­va­kynt­ti­lä­hoi­dois­taan, (Kalle Päätalon kirjasta Loimujen aikaan s. 557 alkaen.)

Korvakynttilä on puhdas luonnontuote, joka on valmistettu orgaanisesta (mehiläis)vahasta, johon on imeytetty hoitavia yrttejä. Kynttilä on muotoiltu ontoksi putkeksi ohuella pellavaisella kankaalla.

Korvat tarkastetaan ensin korvalampulla. Kynttilä asetetaan hoidettavaan korvaan ja kynttilän toiseen päähän sytytetään tuli. Kynttilä aikaansaa lievän alipaineen poskionteloihin ja korvaan ja alipaineen avulla saadaan poistettua epäpuhtauksia hellävaroin. Hoito myös vahvistaa imunestekiertoa, lämmittää ja rentouttaa, tehden olosi rauhalliseksi. Hoito on turvallista ja sen miellyttävä ja kivuton kokemus. Molemmat korvat hoidetaan.

Hoito tehostaa puo­lus­tus­jär­jes­tel­mää, aineenvaihduntaa, pään alueen mikroverenkiertoa ja kuona-aineita poistavaa imunestekiertoa. Korvakynttilähoito toimii hyvin ennaltaehkäisevänä hoitomuotona vastuskykyä lisäävän vaikutuksen vuoksi. Sitä käytetään erilaisissa ontelovaivoissa, pään alueen tukkoisessa olossa, päänsäryistä kärsiville, tinnituksessa sekä liiallisessa korvavahan erityksessä.

Halutessasi voidaan tehdä päänalueen meridiaanihieronta samanaikaisesti.

Hoito ei sovi jos sinulla on:

-kuume

-korvatulehdus

-putket korvissa/reikä tärykalvossa

-pään alueen syöpä

-epilepsia

Hoitajat: Tanja Soila


Peruutusehdot

Alle 24 h peruuttamattomista varauksista veloitamme kyseisen hoidon hinnan


Yhteystiedot

Natursole, Aleksanterinkatu 28 A, Tampere, Finland

+358453109550

tanja@natursole.net