Homeopaattinen hoito

Koko kehon rasittamaton hoitokeino

Homeopatia 1. käynti 85 €

Homeopatia seurantakäynti 1 h 65 €

Homeopatia akuuttikäynti 30 min 40 €

Homeopatia akuuttikäynti 1 h 65 €

Hoidon kuvaus

Oletko etsinyt itsellesi tai läheisellesi hoitokeinoa, joka ei rasita elimistöä, vaan hoitaa koko kehon kuntoon pehmeästi. Homeopatia on tällainen hoitomuoto. Sen tehosta kertoo paljon se, että parhaiten se toimii eläimillä ja pienillä lapsilla. Tästä löytyy omakohtaista kokemusta: mm. lapsen korvatulehduskierre saatiin katkaistua kokonaan homeopatian avulla.

”Samanlainen parantaa samanlaisen” Samuel Hahnemann, saksalainen lääkäri, alkoi 1700-luvun loppupuolella huolestua kun niin moni potilas menehtyi silloiseen lääkehoitoon. Hahnemann alkoi laimentaa lääkkeitä ja huomasi että mitä enemmän lääkettä laimensi, sen tehokkaammin se paransi.

Jo Hippokrates (460 -377 eaa.) mainitsi samankaltaisuuden periaatteen kirjoituksissaan kuten Paracelsuskin (1493-1541). Hippokrates lääkitsi mm. oksentamista antamalla oksennusta lisäävää lääkettä ja Paracelsus paransi ruttotautisia antamalla potilaan taudineritettä leivänpalassa potilaille. Skotlantilaisen lääkäri-kemistin William Cullenin kirjoituksia saksaksi kääntäessään Hahnemann huomasi ohjeet kiniinipuun kuoren käytöstä malarian hoidossa. Hän päätti kokeilla kiniinipuunkuorta itselleen ja havaitsi sen aiheuttavan malarian kaltaisia oireita, kun taas sairaalle annettuna tämä parani nopeasti. Näin hän vaihe vaiheelta kehitti turvallisen ja tehokkaan lääkintämuodon nimeltä homeopatia, (kreikan sanoista homois samankaltainen, pathos kärsimys). Euroopassa ja muualla maailmassa laajalti käytetty homeopatia on turvallinen hoitokeino ihan kaikenikäisille, myös raskausajan vaivoihin suositeltava hoitomenetelmä. Homeopatialla voidaan lääkitä myös eläinten erilaisia vaivoja ja ongelmia. Homeopatian avulla saadaan mm. nostettua vastustuskykyä, allergian hoidossa on saatu hyviä tuloksia, tosin kroonisissa vaivoissa hoito kestää pitempään, koska keho vaatii tällöin aikaa päästäkseen tasapainoon. Tulehduskierteet, vaihdevuosivaivat, ihottumat, koliikkivaivat sekä monenlaisiin muihin vaivoihin on saatu apua homeopatiasta.

Homeopaatti haastattelee asiakkaan erittäin tarkasti, ensimmäinen käynti kestää sen vuoksi noin 1,5 tuntia. Haastattelulla kartoitetaan mahdollisimman laajalti asiakkaan yksilölliset vaivat sekä tottumukset, jotta löydettäisiin oma, yksilöllinen homeopaattinen lääkeaine. Homeopaattisen lääkeaineen on tarkoitus sysätä elimistösi itse palauttamaan tasapaino sekä siten parantamaan sinut kokonaisuutena. Hoidamme myös lemmikkejä.

Hoitajat: Tanja Soila


Peruutusehdot

Alle 24 h peruuttamattomista varauksista veloitamme kyseisen hoidon hinnan


Yhteystiedot

Natursole, Aleksanterinkatu 28 A, Tampere, Finland

+358453109550

tanja@natursole.net