Hei pitkästä aikaa! Nyt aion kertoa matkastani luontaishoitojen pariin. Toivottavasti jaksatte kiinnostua ja lukea, kommenttiakin saa antaa.

Miten minusta tuli homeopaatti ja luontaishoitaja

Olin pienen poikavauvan äiti, joka halusi huolehtia ensimmäisestä lapsestaan mahdollisimman hyvin. Meillä oli siisti koti, puhdas sisäilma, ei lemmikkejä eikä meistä vanhemmista kumpikaan polttanut tupakkaa. Söimme terveellisesti ja liikuimme päivittäin vauvan kanssa vaunulenkkejä. Silti vauvalle tuli vähän alle vuoden ikäisenä sairastelukierre.

Flunssaa ja yskää, korvatulehduksia ja kuumeilua. Nämä oireet alkoivat MPR rokotteen jälkeen vaikka silloin en osannut oireita rokotteeseen heti yhdistää. Olimme onneksi ottaneet terveysvakuutuksen pienokaisellemme, joten veimme yksityiselle korvalääkärille hänet, ettei tulisi turhia antibiootti kuureja. Hänelle määrättiin kolme eri ab kuuria toinen toisensa perään. Sen lisäksi hän sai keuhkoja avaavaa nestemäistä lääkettä ja tietysti tulehduskipulääkkeitä. Itseä tämä alkoi kauhistuttaa, että niin pienelle joutui antamaan vahvoja lääkkeitä niin paljon. Ne eivät auttaneet ja tuntuikin että poika sai heti uuden taudin jos joku aivasti edes jossain.

Aloimme selvittää miten muuten voisimme lastamme hoitaa. Löysin homeopatian. Olin todella skeptinen sen suhteen, mutta epätoivoissani päätin että kokeillaan homeopatiaa. Homeopaatti määräsi pojallemme homeopaattiset lääkkeet. Alussa poika tuli todella nuhaiseksi ja limaa tuli nenästä ja keuhkot rohisi. Korvaansakin hän haroi jälleen. Epäilin että näinköhän se homeopatia vaan sairastuttaa pahemmin. Olin homeopaattiin yhetydessä ja hän sanoi että on normaalia että tilanne pahenee aluksi. Jatkoimme homeopaattisia lääkkeitä ohjeiden mukaan sinnikkäästi ja poika alkoikin parantua.

Ensin loppui korvan harominen, sitten hävisi limaisuus. Pikkuhiljaa vastustuskyky alkoi parantua, eikä hän enää nappaillut jokaista pöpöä ympäristöstään itselleen.
Koin tämän ihmeeksi, koska olimme väsyneitä yövalvomisiin ja kaikkeen sairasteluun. Olin myös jo raskaana, odotin toista lastamme, joten valvoskelun ja lasen terveyden murehtimisen sijaan sain aikaa keskittyä myös tulevaan vauvaani. Lapsi alkoi jälleen nukkua yönsä hyvin ja tervehtyä kunnolla, päätin että haluan oppia tästä loistavasta ja toimivasta hoitomuodosta nimeltä homeopatia paljon enemmän.

Vastaa