top of page
  • tanja6572

Tieni homeopaatiksi ja luontaishoitajaksi osa 7

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia


Olin päässyt taas opiskeluun kiinni kunnolla ja koska minua edelleen ajoi intohimo oppia ihmisestä mahdollisimman laajasti, otin haaveekseni ja tavoitteekseni lähteä opiskelemaan vielä mielen hoitoa ja tukemista.


Pääsin opiskelemaan HPI:in Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Aivan mahtava terapia menetelmä jonka upeus paljastui isommassa mittakaavassa vasta opiskellessa. En ollut voinut kuvitellakaan, että niin helposti ja nopeasti saa tiettyjä mielensolmuja ja lukkoja auki. Ja niin mielyttävillä menetelmillä saada uusia näkökulmia ja asenteita uusiksi.


Olen aina tykännyt lukea paljon kirjallisuutta ja tässä koulutuksessa meillä oli todella paljon mielenkiintoista luettavaa.


Valmistuin terapeutiksi ja olin itsestäni ylpeä että tein sen!


Yrittäjyyden ammattitutkinto sekä Hierojan ammattitutkinto


Lähdin suorittamaan yrittäjyyden ammattitutkintoa haaveissani saada uusia näkökulmia yrittäjyyteen jossa olin toiminut jo 10 vuotta. Koin että varmasti saan ammattitutkinnosta paljon uusia ideoita.


Oli mukava olla muiden eri alojen yrittäjien kanssa ideoimassa jokaiselle omaan alaansa sopivaa markkinointia.


Opettajat, luennoitsijat ja mentorini olivat minulle suureksi avuksi ja innoitivat hoitamaan yritystäni erilaisin keinoin.


Hierojan ammattitutkintoa olin ehtinyt miettiä jo vuosia, joten yrittäjyyden ammattitutkinnon jälkeen hain opiskelemaan klassista hierontaa.


Jälleen kerran sain loisto luokkakaverit, joiden kanssa ja tuella tämäkin ammattitutkinto tuli maaliin.


Uusien hierontaotteiden opettelu oli tavoitteenani sen lisäksi, että halusin myös oppia kunnon ergonomian työhöni, jotta voin tehdä hierontoja mahdollisimman pitkään.


Koulutuksessa yhtenä osiona oli myös ensiaputaidot jotka olikin jo aika päivittää ensiapu kurssilla.


Olin todella onnellinen kun tämäkin ammattitutkinto tuli saavutettua ja tein omasta haaveestani jälleen totta.
Ihmisen kokonaisvaltainen auttaminen


Nykyään työssäni asiakkaalle varmasti näkyy ja tuntuu juurikin kokonaisvaltaisuus.


Yhdistelen kaikkia oppimiani menetelmiä sekä tietoja, mitä tahansa hoitoa sitten teenkin. Näin koen antavani mahdollisimman paljon hoidettavalleni.

Tämä tekeekin hoidoistani erilaisia. Pystyn myös auttamaan asiakkaita laajasti monella eri tavalla. Ota yhteyttä, niin mietitään juuri sinulle sopiva hoitomuoto tai hoitopaketti!#homeopatia #luontaishoitaja #akupunktio #hieronta #energiahoito #ratkaisukeskeinelyhytterapia #iirisianalyysi #yrittäjyys #korvakynttilähoito

94 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Akupunktio ja kiinalainen lääketiede Meridiaanihieronta -kurssi jätti pysyvän kaipuun ja haaveen opiskella jonain päivänä akupunktiohoitajaksi. Olin päättänyt kuitenkin ensin syventää ja juurruttaa ho

Tiibetiläinen hunajahoito ja suklaahieronta Päätin myös käydä kurssit tiibetiläiseen hunajahoitoon ja suklaahierontaan. Saksalan Tertun opetuksessa pääsin näiden herkullisten hemmotteluhoitojen maailm

bottom of page