top of page
  • tanja6572

Tieni homeopaatiksi ja luontaishoitajaksi osa 5

Tiibetiläinen hunajahoito ja suklaahieronta


Päätin myös käydä kurssit tiibetiläiseen hunajahoitoon ja suklaahierontaan. Saksalan Tertun opetuksessa pääsin näiden herkullisten hemmotteluhoitojen maailmaan käsiksi. Koska hemmotteluakin aina välillä kaipaa. Hunajahieronta tosin on tehtäessä hieman nipistelevää koska hunaja tarttuilee ihoon, mutta se onkin tämän hoidon tarkoitus. Se vähentää selluliittia ja saa verenkierron vilkastumaan.


Hunajahoito myös himmentää arpikudoksen jälkiä iholta. Hoidon jälkeen olo on mahtava, kun veri kiertää kehossa tehokkaasti. Aidon hunajan parantavat ainesosat myös imeytyvät suoraan ihon kautta elimistöön.


Suklaahieronta taas on nimensä mukaisesti puhtaalla suklaamassalla tehtävä, aisteja herättelevä hieronta. Suklaan tuoksu herättelee aivojen mielihyväkeskusta ja siten auttaa kohentamaan mielialaa ja rentouttaa samalla. Hieronnan otteet ja ja hierontasuunnat aktivoivat myös lymfakiertoa.


101 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia Olin päässyt taas opiskeluun kiinni kunnolla ja koska minua edelleen ajoi intohimo oppia ihmisestä mahdollisimman laajasti, otin haaveekseni ja tavoitteekseni lähteä opi

Akupunktio ja kiinalainen lääketiede Meridiaanihieronta -kurssi jätti pysyvän kaipuun ja haaveen opiskella jonain päivänä akupunktiohoitajaksi. Olin päättänyt kuitenkin ensin syventää ja juurruttaa ho

bottom of page