top of page
  • tanja6572

Rokotukset ja terveys

Miksi osa ihmisistä sairastuu johonkin uuteen tautiin, toiset taas eivät? Miksi täit ja kihomadot pyörivät joidenkin kiusana tehokkaista hävitystoimenpiteistä huolimatta, mutta toiset ihmiset saavat elää rauhassa ilman näitä loisia? Miksi joillekuille tulee syyliä jalkoihin ja käsiin mutta toisille ei? Vastaus on hyvä vastustuskyky. Loiset, bakteerit ja virukset eivät pääse valloilleen vahvassa elimistössä.


Mitä sitten käy, kun pieni vauva, jolla ei ole vielä immuunipuolustusta, saa rokotteita? Monta vakavaa taudinaiheuttajaa kerrallaan? Jokainen ymmärtää että se on shokki pienelle elimistölle. Ei luonnostaankaan kukaan sairastu samalla kertaa pariin rokkoon ja kurkkumätään, hinkuyskään ja saa vielä jäykkäkouristusta siihen lisäksi. Järkeistäminen olisi oikeasti tarpeen. Rokotusohjelma on todella tiivis ja rankka. Useimmiten rokotuksen jälkeen saa varautua siihen, että lapsi on itkuisempi, kiukkuisempi, vatsa saattaa olla ripulilla, kuumekin nousee. Näistä kyllä tiedotetaan, mutta ne ovatkin niitä pieniä reaktoita rokotteisiin. Kaikki vanhemmat eivät ole tietoisia vakavammista haitoista, eivätkä täten välttämättä osaa niitä seurata, saati yhdistää niitä rokotukseen. Mutta entä jos lapsi yhtäkkiä sairastuu korvatulehduskierteeseen? Antibioottia kehiin vain, ja vastustuskyky laskee entisestään. Tähänkin on nyt kehitetty rokote: pneumokokki. Tehosta ei kylläkään ole näyttöä, mutta testataan lapsilla, aika näyttää auttoiko. Mitäpä jos suurin osa lapsuusiän korvatulehduksista johtuukin siitä, että liikaa rokotteita on pistetty vielä kehittymättömään elimistöön jolloin immuunipuolustus on nollissa ja kaikki mahdolliset pöpöt pääsevät tämän vuoksi jylläämään?


Kuinka moni vanhempi on tullut ajatelleeksi, että rokotteita ei ole pakko ottaa? Neuvoloissa annetaan kuva, että rokotteet ovat itsestään selvä juttu ja ne vaan otetaan, koska niin kuuluu ja niin on aina tehty. Onneksi löytyy myös niitä asiallisia neuvolatätejä, jotka eivät heti hyökkää kimppuun nyrkkiä heristäen kun ilmoittaa haluavansa mahdolliset rokotteet myöhemmin, kuin rokotusohjelmassa on suunniteltu.


Kuinka monelle meistä on tiedossa se, että rokotteiden teho tautia vastaan ei olekaan se 100% vaan 36%, joissakin tapauksissa jopa -56%? Lisätietoa rokotteista yleensäkin osoitteesta: http://www.rokotusinfo.fi/tekstit/yleinen_html


Mitäpä jos piileviä perinnöllisiä tauteja, jotka muuten olisivat jääneet ilmentymättä, on tullut esiin rokotteiden vuoksi? Tauteja jotka olisivat voineet jäädä piiloon jollei elimistöä olisi häiritty rokotteilla, kuten autismi/asperger, reuma, trombosytopenia ym autoimmuunitaudit, allergiat…Eiköhän sekin ole mahdollista kun kerran sikapiikilläkin saatiin aikaan narkolepsiaa ja tutkimuksen mukaan sairastuneilla oli alttius narkolepsiaan olemassa.


Miksi sitten uusia rokotteita kehitellään? Yksi syy on kustannukset joilta vältytään, kun vanhemmat pystyvät käydä töissä sen sijaan että hoitaisivat vesirokkoista lasta kotona. Voisiko avoimempi tiedottaminen rokotteiden haitoista olla mahdollista? Liian mustavalkoinen ajattelu on suorastaan vaarallista kun kyseessä on terveys. Onko sairauksien pelossa ja tietämättömyydessä hankitut rokotukset tie ikuiseen turvaan ja terveyteen? Kuten aina on ollut ja aina tulee olemaan, niin virukset ja bakteerit kulkevat kaukana meidän edellämme, muuntuen uusiksi ja taas uusiksi tarttuviksi vakaviksi taudeiksi. Pieni ihminen ei kykene pysymään perässä, ja rokotteet kulkevat myös auttamatta kaukana taudinaiheuttajien jäljessä.


Osa rokotteista on olleet tarvittavia, mutta eivät kaikki rokotteet. Pitäisi todella punnita, että mikä rokote on tarpeen mikä ei. Samoin voisi järkeistää rokotusohjelmaa alkamaan myöhemmin ja annettaisiin yksi taudinaiheuttaja-rokote kerrallaan. Lapsen tulisi olla silloin täysin terve kun saa rokotteen. Keväällä/kesän kynnyksellä olisi turvallisempaa rokottaa kuin keskitalvella, kun muutenkin on paljon viruksia kiertämässä. Näin saataisiin luonnostaan vahvoja lapsia, joka myös edesauttaisi epidemioiden ja pandemioiden kurissa pysymiseen. Maitohappobakteerikuuri ennen rokotteitten antamista tukisi elimistöä ottamaan rokote vastaan.


Mitä haittaa sitten voi olla siitä, ettei enää sairasta lapsuudenrokkoja ym (vakavimmat taudit pois luettuna)? Äkkiseltään tulee mieleen ettei mitään haittaa, päinvastoin. Mutta totuus on se, että parhaimman ja moneen tautiin elinikäisen suojan saa kun sen on itse sairastanut. Tärkeintä on levätä ja toipua kunnolla, näin vältytään jälkitaudeilta, jotka ovat niitä, joiden vuoksi esimerkiksi moni lastenrokko halutaan hävittää rokottamalla. Myös elimistön tottuminen puolustautumaan luonnollisesti, tukee terveyttä varmasti paremmin vanhana. Nyt influenssapiikkiä haetaan riemusta kiljuen joka vuosi, vaikka oltaisiinkin perusterveitä nuoria aikuisia. Pakko kysyä: mitä järkeä?


Mitä voit itse tehdä vastustuskyvyn ylläpitämisen puolesta, elimistön terveenä pysymisen ja myös rokotteista(niistä tarkkaan harkitusti otetuista) nopeasti selviytymisen, eteen?

Homeopatialla voi pohjustaa elimistöä ennen rokotteen ottoa, varsinkin jos on jo tiedossa, että rokotteista on aiemmin tullut oireita. Keho pystyy palautumaan homeopatian avulla nopeammin rokotteen aiheuttamasta stressistä. Homeopatialla voi myös hoitaa rokotteista tulleita haittoja. Homeopatialla saadaan aikaiseksi elimistöön tasapaino, jonka sinne epänormaalia tartuntareittiä (pistoksena ihon läpi) tullut taudinaiheuttaja eli rokote, on sekoittanut.


http://www.studio55.fi/hyvaolo/artikkeli.shtml/1652898/naihin-vaivoihin-homeopatia-auttaa—rokotuksen-jalkeen-narkolepsiaan-sairastunut-hyvassa-kunnossa


p.s. Kirjoittajan tarkoituksena on herätellä miettimään asiaa, jota pidetään yleisesti itsestään selvyytenä ja sitä kyseenalaistamalla saamaan uusia näkökulmia oman ja läheisen terveyden ylläpitoon. Asioita kun voi katsoa myös mahdollisesti uudesta suunnasta.

7 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia Olin päässyt taas opiskeluun kiinni kunnolla ja koska minua edelleen ajoi intohimo oppia ihmisestä mahdollisimman laajasti, otin haaveekseni ja tavoitteekseni lähteä opi

Akupunktio ja kiinalainen lääketiede Meridiaanihieronta -kurssi jätti pysyvän kaipuun ja haaveen opiskella jonain päivänä akupunktiohoitajaksi. Olin päättänyt kuitenkin ensin syventää ja juurruttaa ho

Tiibetiläinen hunajahoito ja suklaahieronta Päätin myös käydä kurssit tiibetiläiseen hunajahoitoon ja suklaahierontaan. Saksalan Tertun opetuksessa pääsin näiden herkullisten hemmotteluhoitojen maailm

bottom of page