top of page
 • tanja6572

Marjojen ja homeopatian terveysvaikutukset syövän ehkäisyssä

http://www.iltalehti.fi/syopa/2013101417604200_sy.shtml


Syöpätutkijat ovat löytäneet marjoista useita syöpää ehkäiseviä ja sen etenemistä hidastavia ainesosia.


Mustikoista tehtyä mustikkauutetta myydään nyt jo Suomesta maailmalle. (KARI PEKONEN)


Suomalaisista marjoista erityisesti lakalla on todettu olevan suolistokasvaimen kasvua hillitseviä vaikutuksia.


Yhdysvalloissa ja Suomessa tehdyillä tutkimuksilla on saatu yhteneviä tuloksia.


– Pidän marjoja ihan potentiaalisina syövän ehkäisyn kannalta. Verrattuna useimpiin hedelmiin marjoissa on monipuolisempi valikoima tiettyjä terveysvaikutteisia yhdisteitä. Luulen, että marjoista voi olla hyötyä syövän hoidossakin, mutta sitä ei ole tarpeeksi tutkittu, sanoo ravitsemustieteen dosentti Anna-Maria Pajari Helsingin yliopistosta.


Amerikkalaistutkimuksessa on todettu, että marjoista voi olla hyötyä myös syövän säteilyhoidon kestämisessä. Syöpätutkija Gary Stoner uskoo marjoista olevan hyötyä myös esimerkiksi diabeteksen ja Alzheimerin taudin hoidossa. Suomalaista mustikkauutetta myydään jo nyt Japanin markkinoille silmänpohjarappeuman hoitoon.


Stoner suosittelee marjajauheiden käyttöä erityisesti riskiryhmille, kuten tupakoitsijoille ja ylipainoisille. Jauheita valmistetaan myös Suomessa.


Ylläoleva artikkeli kertoo kuinka marjat ehkäisevät ja jarruttavat syöpää. Hyvä että asia on nyt tutkittu kunnolla ja toimivaksi todettu. Hyvä ravinto tasapainottaa kauttaaltaan kehoa, alkaen suolistosta. Kun suolistossa on hyviä maitohappobakteereita ja mikrobeja, elimistö pystyy taistelemaan ulkopuolelta tulevia haittoja vastaan parhaiten. Elimistön tasapainon häiriintyessä ilmenee mm. ruoansulatusvaivoja, vastustuskyvyn heikkenemistä sekä alttiutta entistä enemmän stressitekijöihin.


Suomessa meillä on upeita marjoja saatavilla suoraan luonnosta. Myös luontaistuotekaupoista voi hankkia marjajauheita seikä kuivattuja marjoja.

Homeopatialla saadaan myös kehon oma paranemisprosessi taas hereille tehokkaasti.Homeopatia sysää elimistön hakemaan taas normaalin tasapainonsa takaisin. Keho pystyy toipumaan kaikenlaisista vaurioista, kunhan sitä tuetaan tarvittaessa terveellisin keinoin. Homeopatiaa voidaan käyttää myös syövän tukihoitona, mm.ehkäisemään syöpähoitojen sivuvaikutuksia. Solumyrkyt eivät tapa pelkästään vain syöpäsoluja vaan myös hyvät solumme. Tämän vuoksi terveellisellä ravinnolla ja homeopatialla on paikkansa toipumisessa enemmän kuin kohdillaan.


Myös D-vitamiini/tyrnimarjavalmiste nostaa vastustuskykyämme:

Arctic Sun D-vitamiini ja tyrnimarjavalmiste (arcticnutrition.com/arcticsun) Arctic Sun D-vitamiini ja tyrnimarjavalmiste on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, joka sisältää D3 -vitamiinin ja tyrnimarjan samassa tabletissa. Tässä valmisteessa tyrnistä saadut antioksidantit ja rasvahapot takaavat D-vitamiinin paremman imeytymisen kehon tarpeisiin. Pureskelutabletti sisältää 50 mikrogrammaa D-vitamiinia ja on helposti puolitettavissa perheen pienimmille lapsille.


Valmistaja: Arctic Nutrition, Hamina Hinta: 100 kapselia 24,90 €


Mahtava uusi tuote on myös:


Booster nonihedelmä- ja puolukka -valmiste (arcticnutrition.com/booster) Yhdistimme pohjoisen luonnon elinvoimaisen marjan ja trooppisen nonihedelmän ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.


Pakastekylmäkuivattua nonia ja puolukkaa sisältävä uutuus Arctic Nutritionilta.


Noni on tunnettu lääkekasvi, joka kasvaa planeettamme vulkaanisilla alueilla. Kasvin kaikkia osia on käytetty terveyden ylläpitämisessä tuhansien vuosien ajan. Nonipuun hedelmä on tutkitusti kasvin tehokkain osa ja sillä on runsaasti hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia.


Noni kasvatetaan ekologisten ja luontaisten menetelmien mukaisesti, eikä sitä ole geneettisesti muunneltu. Sen kasvatuksessa ei käytetä minkäänlaisia lisäaineita.


Sisältää mm.: damnacanthal, skopoletiini, antrakinoneita, morindadioli, karotenoideja, magnesium, kasvisteroleja, arbonaatti, sitosteroleja, proteiineja, urcolihappo, natrium, serotoniinin esiasteita, bioflavoideja, hivenaineita, rauta, entsyymejä, fosfaatti, resptoriaktivaattoreita, asetyyli, isoleusiini, ukopyranoosi, leusiini, kypryylihappo, tryptofaani, glutamaatti, valiini, seriini, histidiini, c-vitamiini.


Valmistaja: Arctic Nutrition, Hamina Hinta: 60 kapselia 44 €


Sekä Arctic Elixir (arcticnutrition.com/elixir) Elixir antaa energiaa kehon elintärkeisiin soluaineenvaihduntaprosesseihin. Elixir valmistetaan täysin poikkeuksellisella teknologialla, jonka avulla marjojen koko rakenne hyödynnetään ja säilyvyys ylläpidetään ilman lämpökäsittelyjä. Näin myös Elixirin marjojen ja yrttien elinvoimat saadaan säilytettyä tuoreella ja luonnollisella tasolla. Elixirin tarkkaan harkittu raaka-ainekokonaisuus mahdollistaa aineosien toisiaan potensoivan vaikutuksen.


Sisältää:

 • Tyrni (Hippophae rhamnoides)

 • Mustikka (Vaccinium Myrtillus)

 • Karpalo (Vaccinium oxycoccos)

 • Variksenmarja (Empetrum nigrum)

 • Mustaviinimarja (Ribes nigrum)

 • Puolukka (Vaccinium vitis-idaea)

 • Väinönputki (Angelica archangelica)

 • Ruusujuuri (Rhodiola rose)

 • Nokkonen (Urtica dioica)

 • Siankärsämö (Achillea millefolium)

 • Ksylitoli

Valmistaja: Arctic Nutrition, Hamina Hinta: 500 ml 58 €


Ylläolevia tuotteiva voi kysellä Natursolesta.

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia Olin päässyt taas opiskeluun kiinni kunnolla ja koska minua edelleen ajoi intohimo oppia ihmisestä mahdollisimman laajasti, otin haaveekseni ja tavoitteekseni lähteä opi

Akupunktio ja kiinalainen lääketiede Meridiaanihieronta -kurssi jätti pysyvän kaipuun ja haaveen opiskella jonain päivänä akupunktiohoitajaksi. Olin päättänyt kuitenkin ensin syventää ja juurruttaa ho

Tiibetiläinen hunajahoito ja suklaahieronta Päätin myös käydä kurssit tiibetiläiseen hunajahoitoon ja suklaahierontaan. Saksalan Tertun opetuksessa pääsin näiden herkullisten hemmotteluhoitojen maailm

bottom of page