top of page
  • tanja6572

Homeopatiasta tukea surun aikaan

Suru on asia jonka jokainen meistä joskus kohtaa. Suru pitää käsitellä pois, sillä jos sen vain painaa sisimpään, tulee se kuitenkin kohdattavaksi jonkun tietyn elämäntapahtuman laukaisemana uudelleen. Homeopatialla voidaan surua työstää niin, että sitä on helpompi kohdata ja käsitellä. Homeopatia auttaa niin, ettei surullista tilannetta tarvitse pelätä, koska homeopaattiset lääkkeet tukevat ja turvaavat myös sen, että jaksaa hoitaa arkiaskareet.


Surullisen uutisen kuulemisen jälkeen kannattaa ottaa aconitumia. Se auttaa myös shokkitilassa siten, että pystyy kuitenkin toimimaan ja saa ajatukset kasaan.


Pitkäaikaisen surun yksi tärkeä aine on natrium muriaticum. Se avaa syvälle painettuja surusta aiheutuneita tiloja tehokkaan hellästi. Iirisanalyysejä tehdessä olen huomannut toisinaan, miten suru on aiheuttanut jälkensä lihasmuistiin asti. Tällöin esim natrium muriaticum on loistoaine.


Homeopaattinen ignatia helpottaa oloa niin, että kykenee esim. käymään töissä ilman, että itkettää kokoajan. Itkeminen on tärkeää, mutta joka tilanteessa sitä ei vaan pysty kaikesta huolimatta päästämään ulos.


Homeopatiasta löytyy monia hyviä aineita surullisten elämäntilanteiden käsittelyyn ja kohtaamiseen. Oikea aine valikoituu juuri itselle parhaiten homeopaatin vastaanotolla.

3 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia Olin päässyt taas opiskeluun kiinni kunnolla ja koska minua edelleen ajoi intohimo oppia ihmisestä mahdollisimman laajasti, otin haaveekseni ja tavoitteekseni lähteä opi

Akupunktio ja kiinalainen lääketiede Meridiaanihieronta -kurssi jätti pysyvän kaipuun ja haaveen opiskella jonain päivänä akupunktiohoitajaksi. Olin päättänyt kuitenkin ensin syventää ja juurruttaa ho

Tiibetiläinen hunajahoito ja suklaahieronta Päätin myös käydä kurssit tiibetiläiseen hunajahoitoon ja suklaahierontaan. Saksalan Tertun opetuksessa pääsin näiden herkullisten hemmotteluhoitojen maailm

bottom of page