Katso uusi esittelyvideomme!
(klikkaa kuvaa)
 
AJANVARAUKSET
JA TIEDUSTELUT:
 
Tanja Soila
gsm 045-310 9550
tanja@natursole.net 
 
Irja Laine
gsm 044-074 5620
irja.laine@gmail.com
irja@natursole.net
 
Minna-Liisa Kiuru
gsm 044-3641797
minna@taidekuu.fi
 

 
 
 

Iirisanalyysi

”Silmäsi ovat elimistösi peili”

Varhaisimmat tiedot terveydentilan kartoittamisesta silmätutkimuksen avulla ajoittuvat tutkijoiden mukaan muinaisiin kaldealaisiin. Ensimmäiset kirjatut viitteet iirisanalyysistä lienevät 1600-luvulta. Seuraavalta vuosisadalta mainintoja löytyy useita. 1700-luvun lopulla julkaistiin Saksassa tutkielma nimeltä Silmä ja sen merkit. Kiinalaisten uskotaan harrastaneen silmäntutkimusta jo varhain ennen ajanlaskumme alkua. Nykypäivän iiristutkimuksen perustajana pidetään unkarilaista Ignatz von Pêczelyä (1822–1911). Tarinan mukaan nuori Ignatz oli seurannut jalkansa loukanneen pöllön silmässä tapahtuneita muutoksia. Linnun parantuessa merkit sen silmissä muuttuivat. Myöhemmin lääkärin ammatissa hän sai varmistuksen siitä, että iiriksessä tosiaan heijastui potilaan sairaus, ja erityisen selvästi tämä näkyi tapaturman aiheuttamien vammojen yhteydessä. Vuosia kestäneiden tutkimusten seurauksena hän kehitti iiriskartan jossa hän jo esitti vasemman ja oikean iiriksen eroavaisuuden. Toisena iiristutkimuksen perustajana mainitaan usein ruotsalainen pastori Nils Liljequist. Menetelmä on yleisesti käytössä Keski-Euroopan maissa, Englannissa ja Amerikassa.

Silmän kautta kulkee 80 prosenttia kaikesta ihmisen keräämästä tiedosta ja kokemuksesta. Aivojen ja hermoston välityksellä iiris on yhteydessä kehon jokaiseen osaan ja elimeen. Häiriö tullessa ihmisen kehoon välittää autonominen hermosto siitä merkin iiriksen topografiaan.

Iirisanalyysi tehdään erikoishiotun suurennuslasin ja lampun avulla ja tarkastellaan silmän värikalvossa, eli iiriksessä olevia merkkejä, jotka kertovat asiakkaan oireitten alkuperästä jotta saataisiin tietää, miten asiakas voisi parhaiten hoitaa vaivojaan sekä tukea omaa terveyttään jatkossa. Iirisanalyysistä hyötyvät eniten ne, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydentilastaan ennen oireiden alkamista. Analyysissä pyritään selvittämään alttius, perimä tai heikkous jo ennen kuin mahdollinen sairaus puhkeaa.

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Talvitarjouksemme voimassa 10.2.2014 asti:
Klassinen hieronta+vyöhyketerapia
3xsarja 48e/60min(norm 50e) Irja
 
3 eri hoidon mix, sis.
suklaahieronta, meridiaanihieronta, kuumakivihieronta 
150e (norm yht 195e) Tanja
Kokeile kaikki tai anna osa lahjaksi!
 
Minna Kiuru (koul.hieroja) aloittaa Natursolessa
8.1.2014 Quantum Touch(Kvantti kosketus)-energiahoidot
Varaa aikasi Minnan hoitoon 044-3641797,
nyt edulliseen tutustumishintaan 45e/60min
tai kolmen kerran sarjakortti 130e!

Lasten  kotihoito homeopatialla -kurssi
su 2.2.2014 klo 10-14, 75e
Omat muistiinpanovälineet mukaan!
Käymme läpi yleisimpiä lastenvaivoja ja sairauksia,
kuten rokot, flunssat, koliikki, hampaiden tulo, kuume,
korvatulehdus jne
ja niihin sopivia homeopattisia lääkeaineita.
Kurssi toteutuu kun 4 osallistujaa!
sitovat ilmoittautumiset 26.1. mennessä
tanja@natursole.net
tai 045-3109550
 


 Luontaishoitola Natursole, Aleksanterinkatu 28 A, 33100 Tampere.