Katso uusi esittelyvideomme!
(klikkaa kuvaa)
 
AJANVARAUKSET
JA TIEDUSTELUT:
 
Tanja Soila
gsm 045-310 9550
tanja@natursole.net 
 
Irja Laine
gsm 044-074 5620
irja.laine@gmail.com
irja@natursole.net
 
Minna-Liisa Kiuru
gsm 044-3641797
minna@taidekuu.fi
 

 
 
 

Homeopatia

"Sinun kokemuksesi terveydestäsi on se mikä merkitsee" 

1. käynti 1,5 h, seuraava käynti n. 1 h.

Oletko etsinyt itsellesi tai läheisellesi hoitokeinoa, joka ei rasita elimistöä, vaan hoitaa koko kehon kuntoon pehmeästi. Homeopatia on tällainen hoitomuoto. Sen tehosta kertoo paljon se, että parhaiten se toimii eläimillä ja pienillä lapsilla.Tästä löytyy omakohtaista kokemusta: mm. lapsen korvatulehduskierre saatiin katkaistua kokonaan homeopatian avulla.

 ”Samanlainen parantaa samanlaisen”
Samuel Hahnemann, saksalainen lääkäri, alkoi 1700-luvun loppupuolella huolestua kun niin moni potilas menehtyi silloiseen lääkehoitoon. Hahnemann alkoi laimentaa lääkkeitä ja huomasi että mitä enemmän lääkettä laimensi, sen tehokkaammin se paransi.

 Jo Hippokrates (460 -377 eaa.) mainitsi samankaltaisuuden periaatteen kirjoituksissaan kuten Paracelsuskin (1493-1541). Hippokrates lääkitsi mm. oksentamista antamalla oksennusta lisäävää lääkettä ja Paracelsus paransi ruttotautisia antamalla potilaan taudineritettä leivänpalassa potilaille. Skotlantilaisen lääkäri-kemistin William Cullenin kirjoituksia saksaksi kääntäessään Hahnemann huomasi ohjeet kiniinipuun kuoren käytöstä malarian hoidossa. Hän päätti kokeilla kiniinipuunkuorta itselleen ja havaitsi sen aiheuttavan malarian kaltaisia oireita, kun taas sairaalle annettuna tämä parani nopeasti. Näin hän vaihe vaiheelta kehitti turvallisen ja tehokkaan lääkintämuodon nimeltä homeopatia, (kreikan sanoista homois samankaltainen, pathos kärsimys).

 
 

Vastaanotto mahdollista nyt myös SKYPE-puheluna,
katso ohjeet homeopatia-blogistani:

Euroopassa ja muualla maailmassa laajalti käytetty homeopatia on turvallinen hoitokeino ihan kaikenikäisille, myös raskausajan vaivoihin suositeltava hoitomenetelmä. Homeopatialla voidaan lääkitä myös eläinten erilaisia vaivoja ja ongelmia. Homeopatian avulla saadaan mm. nostettua vastustuskykyä, allergian hoidossa on saatu hyviä tuloksia, tosin kroonisissa vaivoissa hoito kestää pitempään, koska keho vaatii tällöin aikaa päästäkseen tasapainoon. Tulehduskierteet, vaihdevuosivaivat, ihottumat, koliikkivaivat sekä monenlaisiin muihin vaivoihin on saatu apua homeopatiasta.

Homeopaatti haastattelee asiakkaan erittäin tarkasti, ensimmäinen käynti kestää sen vuoksi noin 1,5 tuntia. Haastattelulla kartoitetaan mahdollisimman laajalti asiakkaan yksilölliset vaivat sekä tottumukset, jotta löydettäisiin oma, yksilöllinen homeopaattinen lääkeaine. Homeopaattisen lääkeaineen on tarkoitus sysätä elimistösi itse palauttamaan tasapaino sekä siten parantamaan sinut kokonaisuutena.Hoidamme myös lemmikkejä.

Otamme sinut myös mielelämme vastaan kun sinulla on akuuttia vaivaa, kuten vaikka flunssan yrittäessä kimppuusi, loukkaantumiset ja traumat, leikkaukseen ja synnytykseen valmistautumiset jne.

Lue potilaskertomuksia

 
 
 
 
 
 
 

Talvitarjouksemme voimassa 10.2.2014 asti:
Klassinen hieronta+vyöhyketerapia
3xsarja 48e/60min(norm 50e) Irja
 
3 eri hoidon mix, sis.
suklaahieronta, meridiaanihieronta, kuumakivihieronta 
150e (norm yht 195e) Tanja
Kokeile kaikki tai anna osa lahjaksi!
 
Minna Kiuru (koul.hieroja) aloittaa Natursolessa
8.1.2014 Quantum Touch(Kvantti kosketus)-energiahoidot
Varaa aikasi Minnan hoitoon 044-3641797,
nyt edulliseen tutustumishintaan 45e/60min
tai kolmen kerran sarjakortti 130e!

Lasten  kotihoito homeopatialla -kurssi
su 2.2.2014 klo 10-14, 75e
Omat muistiinpanovälineet mukaan!
Käymme läpi yleisimpiä lastenvaivoja ja sairauksia,
kuten rokot, flunssat, koliikki, hampaiden tulo, kuume,
korvatulehdus jne
ja niihin sopivia homeopattisia lääkeaineita.
Kurssi toteutuu kun 4 osallistujaa!
sitovat ilmoittautumiset 26.1. mennessä
tanja@natursole.net
tai 045-3109550
 


 Luontaishoitola Natursole, Aleksanterinkatu 28 A, 33100 Tampere.