Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
AJANVARAUKSET JA  TIEDUSTELUT:
 
Tanja Soila
gsm 045-310 9550
tanja@natursole.net
homeopatia, iirisanalyysi,
meridiaanihieronta, energiahoito,
akupunktio,
kiinalainen lääketiede,
ratkaisukeskeinen lyhytterapia opiskelija
 Tanja ottaa vastaan ma-pe, la sop.mukaan 
 
Irja Laine
gsm 044-074 5620
irja.laine@gmail.com
irja@natursole.net
Klassinen hieronta, vyöhyketerapia,
vauvahieronta
Irja ottaa vastaan tiistaisin
 
 
Joni Paavilainen
gsm 050-5358557
joni@natursole.net
Kansanparantaja,
jäsenkorjaus,
akupunktio,
kiinalainen lääketiede
Joni ottaa vastaan keskiviikkoisin.
 
Terttu Saksala
gsm 040-5899862
Jäsenkorjaus, vyöhyketerapia,
aromaterapia
 
 
 
 

 

 HOIDOT
 
 
 
  
 
 

TULEVAT KURSSIT:

HOMEOPAATTINEN KOTIAPTEEKKIKURSSI

la 20.10.2018 klo 10-15

sekä

REIKI 1 KURSSI

pe 16.11.2018 klo 16-20& la 17.11.2018 klo 10-15

ilmoittautumiset viim.viikkoa ennen kurssin alkua, tanja@natursole.net tai 045 3109550

kts. lisää: Ajankohtaista osiosta 

 

 

Haluatko tukea elämäntapojen muuttamiseen tai muissa muutostilanteissa, ihmissuhteisiin, yksinäisyyteen tai pariterapiaa?Ratkaisukeskeinen lyhytterapia harjoittelijalta, 50e/(45min), pari- ja perheterapia 70e/terapiatunti. Varaa aikasi Tanjalta,         

045-310 9550, tanja@natursole.net

  

 

 

 

Homeopaatin vastaanotto myös skype-puhelun kautta;

http://homeopatia-tampere.fi/skype-vastaanotto/

 

 

 

Reiki/energiahoito kaukohoitona. Maksu 25e/hlö. Kysy lisää
tanja@natursole.net
tai 045 3109550

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

"Meiltä löydät monipuolisen valikoiman terveyttä edistäviä hoitoja hyvinvoinnin kohentamiseen sekä useita ihastuttavia hemmotteluhoitoja antamaan uutta virtaa arkeen!"

Laajan hoitovalikoiman lisäksi meillä on vahvaa kokemusta luontaislääketieteen saralta. Hoitojemme lisäksi meiltä löytyy erilaisia hyviä tapoja kartoittaa terveyden tilaa sekä ihastuttavia hoitoja rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Tervetuloa tutustumaan ja voimaan paremmin! 

 

Tanja Soila

Dipl. homeopaatti, iridologi, luontaishoitaja, kiinalaisen lääketieteen opiskelija 

Tanja on SHA-koulutuksen suorittanut klassinen homeopaatti. Hän on toiminut kokopäiväisesti homeopaattina ja luontaishoitajana vuodesta 2009. Homeopatian lisäksi Tanja on opiskellut useita erilaisia luontaisia hoitomuotoja. Homeopatian vastaanotolla Tanja hyödyntää terveydentilan kartoittamiseksi tarvittaessa mm. iridologiaa. Erilaiset reiki,- ja energiahoidot sekä kristallihoito kuuluvat myös Tanjan hoitovalikoimaan.
 

Irja Laine

Koulutettu hieroja, dipl. vyöhyketerapeutti ja refleksologi, vauvahieronnan ohjaaja

Irja omaa erittäin kattavan kokemuksen ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Hän on toiminut terveydenhoitoalalla perushoitajana ja yrittäjänä vuodesta 1984, joten kokemusta hoitotyöstä on kertynyt jo neljältä eri vuosikymmeneltä. Luontainen hoitaminen pehmeillä hoitomuodoilla on aina ollut mieluisaa. Irja tekee hoitoja tiistaisin ja torstaisin.
 

 Päivi Salo

Diplomifytoterapeutti (yrtti/kasviterapia), luonnonvaratuottaja, reikihoitaja

Päivi tekee kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan mukaan. Hoidoissa käytetään koulutuksessa opittuja monenlaisia hoitotekniikoita ja hyödynnetään kasvimaailmaa (Frantsilan tuotteita). Hoidoissa käytetään usein lämpimiä pakkauksia, kääreitä, erilaisia hoitoöljyä, eteerisiä öljyjä, lempeää hierontaa, akupainantaa, moksausta, vyöhyketerapian perusteita, korvan aurikulohoitoja, suomalaisia kukkatippoja, jne., tilanteen mukaan. Hoidot sisältävät aina jalkakylvyn ja yrttiteen.

Lisäksi Päivi tekee mm. yrttinyytti- ja kuumakivihierontaa, aromahierontaa, reikienergiahoitoa, intialaista päänhierontaa, selluliittihoitoja, kasvohoitoja Frantsilan tuotteilla (esim. kuningatarhoito).

Opiskelen tällä hetkellä (syksy 2017) vyöhyketerapeutiksi. Teen harjoitushoitoja edulliseen opiskeluhintaan.

Fytoterapia:
 Fytoterapia on modernia kasvilääkintää sisäisesti ja ulkoisesti käytettynä. Se perustuu tutkittuun farmakognostiseen tietoon kasvien vaikuttavista aineista. Fytoterapialla voidaan ylläpitää ja kohottaa terveyttä ja hoitaa monenlaisia vaivoja hoidoilla, joissa käytetään kasveja rohtoina ihmisen kokonaisuus huomioiden.
 
Aloitan Natursolessa taas syyskuusta 2017 lähtien. Teen hoitoja yhtenä iltana viikossa. Varaa aika soittamalla tai lähettämällä sähköpostia:
Puh. 050-532 1482
Sposti: paivi.salo@iki.fi tai paivi@natursole.net
 
Facebook: @luonnollisestipaivinsade
 

 

Joni Paavilainen

Jäsenkorjaaja, kansanparantaja, kiinalaisen lääketieteen opiskelija

Jäsenkorjaus on hierontaa, jossa etsitään kivun alkulähdettä. Joni hoitaa sekä syytä että seurausta. Jonin hoitona on myös kalanruotohoito joks on perinteinen suomalainen hoitotapa, jossa käytettiin kalanruotoja akupunktioneulojen tavoin. Joni tekee tätä vanhaa kansanviisautta painelemalla akupunktioåisteitä sormin. Kalanruotohoito on psyykkinen hoito joka soveltuu stressin helpottamiseen. Joni tekee hoitoja keskiviikkoisin.